In de media

Soms wordt er ook óver mij geschreven, of gepraat.

  • Op 14 februari 2024 verscheen er een recensie door letterkundige Ellen Krol op Tzum van Makers en Brekers. Deze essaybundel heb ik samen met mijn medestudenten van de master Redacteur/editor geschreven, vormgegeven en uitgegeven. Van mijn hand is het openingsessay, over de Nederlands-Joodse fotograaf Emmy Andriesse (1914-1953). Krol schrijft: “Een ronduit mooi boekje over de positie van naoorlogse Joodse kunstenaars is vervaardigd door studenten aan de masteropleiding Redacteur/editor van de UvA. Mooi van binnen en mooi van buiten. […] De masterstudenten hebben in hun respectvolle en nauwgezette onderzoekingen laten zien dat het ieder ernst is geweest de vervagende zwart-witbeelden van de Tweede Wereldoorlog in te kleuren en scherp te stellen.”
  • In december 2022 ging het over mij in de maandelijkse podcast van Verhaal van de Maand. Presentator Marc Graetz haalde mij aan als voorbeeld van een schrijver die controversiële verhalen schrijft. Hij vroeg aan gast Claudia Maser hoe om te gaan met dit soort verhalen.
  • In 2019 vlogde ik voor Scholieren.com tijdens mijn eindexamens op het vwo. De uitslagenvideo (spannend!) is ruim 360.000 keer bekeken.
  • In november 2011 liep ik stage bij de ochtendradioshow van Giel Beelen. Het interview met het Brabants Dagblad is online niet meer te vinden, de bijbehorende foto wél.
Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag